Print Friendly, PDF & Email

 Hei kaikille näin maaliskuun pakkaspäivänä

 THL:a rahoituspuolelta on tullut muistutus kulukorvauksien maksatuksista.

Peruskorvaukseen, joka on 30 euroa sisältyy 1-2 tapaamista ja joka kattaa tietyt kulut.  Peruskorvaus ja lisäosa = 45 euroa, tähän on oikeus, jos tapaamisia on 3 tai enemmän. Tämä koskee ns. normisovitteluja sekä LSV sovitteluja, joissa erillistapaamiset ovat eripäivinä.  Muistattehan merkitä kulukorvauslomakkeeseen kaikki päivämäärät, milloin on tapaamiset olleet.

Kulukorvausten maksupäivät 2023: 15.3, 15.6, 15.9, ja 15.12.

Kevään muuta toimintaa

Uusi lähisuhdeväkivalta kurssi on alkanut ja saadaan päätökseen marraskuussa -23. Saamme näin joukkoomme uusia lähis sovittelijoita Iisalmen ja Kuopion alueelle.

Laittakaapa vielä kalentereiden syövereihin ylös:

Huhtikuussa 18.4. tulee Kuopion toimistolle vierailemaan RIKUN työntekijä. Hän kertoo RIKUN toiminnasta. Tämä toteutetaan teams yhteydellä myös Iisalmen toimistolle. Tilaisuus alkaa kahveilla 16.30 ja tilaisuus klo. 17.00.

Sitten vielä pientä VIRKISTYSTÄ- ja koulutusta.  Olemme saaneet meille kouluttajaksi AA, OTT Marko Monosen Helsingistä. Hän tulee meille puhumaan siitä, miten meidän sovittelusopimuksemme suhteutuu meidän oikeusjärjestelmäämme. Koulutuspäivä: LA 27.5.2023 klo 10 –

Ilmoitamme koulutuspaikan, ilmoittautumispäivän sekä miten virkistäydymme lähempänä ajankohtana.

Terveisin,

Sovittelutoimiston väki